Hoofdgerecht

Taco gevuld met rundvlees, groenten en CHEF Grillsaus

  • 10 Portions

Recept

Ingrediënten

  • 10 st tacos
  • 500 g Runder entrecote in dunne reepjes
  • 30 dl CHEF Geconcentreerde runderfond
  • 100 g maïs 100 g rode paprika
  • 100 g gele paprika
  • 100 g peulen
  • 2 st sjalotten
  • 2 st knoflook
  • ½ st ijsbergsla
  • CHEF Grillsaus

Bereiding

  1. Verwarm een oven tot 160°C en laat de taco schelpen hier krokant in bakken
  2. Bak de runder entrecote kort aan
  3. Voeg hier de klein gesneden groenten aan toe
  4. Breng op smaak met de CHEF Geconcentreerde runderfond
  5. Snijd de ijsbergsla fijn en verdeel dit over de taco schelpen
  6. Vul de schelpen met de roergebakken groenten en rundvlees
  7. Serveer de CHEF grillsaus koud bij het gerecht