Hoofdgerecht

Saltimbocca van witte Heilbot, Gandaham en Passendale

  • 10 Portions

Recept

Ingrediënten 

  • 10 porties Witte heilbotfilet van 120 g
  • 10 schijfjes Gandaham
  • Verse spinazie           
  • 10 schijfjes Passendale         
  • 2 bot Groene asperges
  • 2 bot Witte asperges
  • Olijfolie
  • 85 gr CHEF Hollandaisesaus
  • 250gr boter
  • Dille            

Bereiding

Leg de opengesneden heilbotfilet voor u en schik er de Gandaham, de spinazie en de Passendale op. Schil de asperges en snij ze in julienne. Stoof de julienne van asperges aan in wat vetstof, voeg de Hollandaise saus toe. Kleur ondertussen de heilbotfilets en laat ze verder garen in de oven tot de juiste cuisson bereikt is.

Serveersuggestie

Snij de heilbotfilets schuin in 2 en presenteer op de julienne van asperges. Werk het geheel af met verse dille.