Hoofdgerecht

Paella van selderij

Coquille / Chorizo / Inktvis / Mosseltjes
  • 10 Portions

Recept

Ingrediënten:

  • 400 g knolselderij
  • Paella kruiden
  • 10 st coquille
  • 250 g inktvis
  • 200 g chorizo
  • 150 g geplukte peterselie
  • 150 g witbrood
  • 15 g knoflook
  • 400 g mosselen
  • 4 dl CHEF Natural Schaaldierenfumet
  • Citroen
  • Boter

Bereiding

  • Snijd de knolselderij brunoise en fruit aan in olijfolie
  • Voeg de paella kruiden toe en laat garen
  • Maak de coquilles schoon en trancheer ze
  • Trancheer ook de inktvis
  • Bak de chorizo uit
  • Maak van de geplukte peterselie, wat witbrood en knoflook een persillade
  • Maak de mosseltjes schoon en gaar ze kort
  • Vat alles als volgt samen in een kopje: selderij onder, gevolgd door de coquille en schelpdieren
  • Strooi de persillade uit over het gerecht
  • Breng de verwarmde CHEF Schaaldierenfumet op smaak met wat citroen en boter
  • Serveer de fumet over het gerecht