Hoofdgerecht

Lamscurry

  • 10 Portions

Recept

Ingrediënten:

  • 2 kg lamsschenkel
  • Olie
  • 5 st knoflook
  • 400 g uien (gesnipperd)
  • 150 g gele paprika (in blokjes gesneden)
  • 100 g sjalot (gesnipperd)
  • 2 dl yoghurt
  • 6 DL MAGGI Rode curry
  • 1 st kaneelstokje
  • 2 DL BUITONI Tomatencoulis
  • Koriander (grof gehakt)

Bereiding:

Zet de lamsschenkel aan.

Voeg de uien, paprika, knoflook en het kaneelstokje toe en bak alles goudbruin.

Blus het geheel af met de yoghurt en de MAGGI Rode Curry

Breng aan de kook

Laat dit 1,5 à 2 uur stoven met een deksel op de pan

Voeg de BUITONI Tomatencoulis toe en laat dit nog even 20 minuten mee stoven

Serveer dit met witte rijst en garneer met de verse koriander