UW KANT-EN-KLARE NESCAFÉ® COFFEE SHOP*-ERVARING

maandag, February 22, 2021

VOTRE EXPÉRIENCE COFFEE SHOP* NESCAFÉ® CLÉ EN MAIN

Nescafe

Geconfronteerd met de veranderende consumptiegewoonten hebben de Coffee Shops* de consument voor zich gewonnen, die er een ruime keuze aan koffies vindt, naast een warme sfeer. Ook u kunt uw klanten of werknemers de koffie bieden die zij verdienen.


Kant-en-klare oplossingen die zich aanpassen aan uw behoeften

Le Corner Coffee shop* en libre-service

De selfservice Coffee Shop* Corner

Laat uw gasten in alle eenvoud profiteren van de Nescafé® Coffee Shop*-ervaring met onze kant-en-klare selfserviceoplossingen. Onze op de coffee shops* geïnspireerde corner is uitgerust met een efficiënte en intuïtieve machine om de consument een optimale ervaring te bieden met een zeer ruime keuze aan warme dranken. Een contactloos betaaltoestel is ook beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

 

La Solution boissons chaudes en service assisté

De ‘assisted service’-oplossing voor warme dranken

Verrijk uw aanbod met een warme-drankenkaart die een coffee shop waardig is*. Onze kant-en-klare Nescafé®-oplossing is eenvoudig en intuïtief te gebruiken en wij zullen uw teams opleiden in het maken van kwaliteitsdranken, van eenvoudige espresso’s tot buitengewoon smakelijke dranken.

 


Bied warme kwaliteitsdranken aan in alle eenvoud


Wees er trots op om een geëngageerde koffie aan te bieden

Grown Respectfully

IN SAMENWERKING MET  RFA

Met de Grown Respectfully-aanpak doet
Nescafé® inspanningen voor:

• De koffieboeren: sinds 2010 hebben we 221 miljoen koffieplanten met een betere weerstand tegen ziekten en een hoger rendement uitgedeeld.
• De gemeenschappen: sinds 2009 hebben we 311 miljoen euro geïnvesteerd in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden van de koffieboeren en de kwaliteit van hun oogst.
• De planeet: sinds 2010 hebben we meer dan 800.000 koffieboeren opgeleid in duurzamere landbouwpraktijken.

 

Meer weten

LogoGrown Respectfully

 


Marketing en technische begeleiding

COMMUNICATIEMIDDELEN

Een compleet pakket aan communicatiemiddelen zal tot uw beschikking worden gesteld om uw aanbod aan dranken bekend te maken. Het kan bestaan uit standards, affiches, trottoirborden, vignetten enz.

TECHNISCHE BIJSTAND

Een team van technische experts zal aan uw zijde staan om u te begeleiden. De installatie van de machine, de opleiding van uw teams in het gebruik van de machine en het preventieve en curatieve onderhoud zijn inbegrepen in onze diensten.

*Koffie
**Interbrand Best Global Brand 2020

 

NEEM CONTACT MET ONS OP