VEGAN PASTA BOLOGNESE

Met GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt creëer je in een handomdraai onweerstaanbare plantaardige gerechten. Dit product gaat goed samen met verschillende kruiden waardoor jij gemakkelijk jouw eigen signatuur kunt toevoegen. Het gehakt is de perfecte basis voor nieuwe receptcreaties of traditionele gerechten, zoals lasagne, pastarecepten, ovenschotels of chilli sin carne.  

  • 0:50 Totale bereidingstijd
  • 10 Portions
  • medium

Method

INGREDIËNTEN

GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt 1.5 kg
10 Tomaten 
Witte Uien 3kg
Geplete look 700g
Rode wijn 700ml
Wortels 600g
Tijm 30g
Olijfolie 10ml
Spaghetti 1kg
Tomatenpuree 100 g
Selderij 300g
Oregano 10g
 

  1. Ontdooi de GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt. Snijd de uien, de tomaten, de wortels en de bleekselderij in kleine blokjes.
  2. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en fruit de uien, de knoflook, de wortels en de selderij gedurende 5 minuten.
  3. Voeg de GARDEN Gourmet® Vegan gehakt toe en bak nog 5 minuten.
  4. Voeg de tomaten, de tomatenpuree en de rode wijn toe. Laat 30 minuten koken op middelhoog vuur.
  5. Kook de pasta in kokend zout water met olijfolie beetgaar.
  6. Breng de bolognesesaus op smaak met verse tijm, gehakte oregano en peper en zout.
  7. Leg de pasta in een schaal. Giet de bolognesesaus erover en garneer met de verse basilicum.
     

Chef's Tip

  • Kook met CHEF® Port en rode wijnpasta om wat zuurte toe te voegen
  • Rooster de tomatenpuree 20 minuten in de oven op 200 ° c om diepte toe te voegen aan de saus.
  • Serveer alle elementen apart voor thuisbezorging.