SIZZLING STIR FRY

Van wokgerecht, stoofmaaltijden tot spicy curries, met de GARDEN GOURMET(R) Vegan Filet Stukjes kun je eindeloos variëren! Je kunt ze gemakkelijk direct toe voegen aan salades, sandwiches en wraps. Daarnaast is dit product ook zeer geschikt om als basis te gebruiken van jouw eigen unieke creaties. Je kunt er bijvoorbeeld ook heerlijke crispy nuggets van maken! 

  • 0:20 Totale bereidingstijd
  • 10 Portions
  • medium

Method

INGREDIËNTEN

GARDEN GOURMET®Vegan Filet Stukjes 1kg
2 Paksoi
3 Paprika
Sojascheuten 400g
Rode Chilies 3kg
Peultjes 400g
Oestersaus 30g
Soja saus 80ml
Vegetale olie 80ml
Sesam zaden 50g
Geplete look 40g
Bruine suiker 50g
Sjalotten 100g
Thaise basilicum 400g
Sesam olie 40ml
Zonnebloemolie 60ml
Gekookte jasmijnrijst 1kg
 

  1. Maak alle groenten schoon en snijd ze in een vorm die gelijkmatig gaar wordt.
  2. Verhit in een grote wok de zonnebloemolie, voeg GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes, de julienne van paprika, sojascheuten, gehakte chilipeper, peultjes, de gesneden sjalotjes en de gehakte paksoi toe en bak enkele minuten tot de groenten zijn mals.
  3. Meng in een kom de sojasaus, oestersaus, sesamolie, suiker, geperste knoflook en de sesamzaadjes en giet dit over de groenten en kook nog 2 minuten.
  4. Voeg op het einde de gehakte Thaise basilicum toe en serveer in een schaal met rijst erbij.
     

Chef's Tip

  • Blancheer de sojascheuten 2 minuten in kokend water voordat u ze wokt.
  • Vervang voor een veganistisch gerecht de oestersaus door de zoete chilisaus.
  • Kook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukken in een groenten bouillon gedurende 5-8 minuten om de smaak te laten infuseren. 
  • Serveer alle elementen apart voor thuisbezorging.