CHILI SIN CARNE

Met GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt creëer je in een handomdraai onweerstaanbare plantaardige gerechten. Dit product gaat goed samen met verschillende kruiden waardoor jij gemakkelijk jouw eigen signatuur kunt toevoegen. Het gehakt is de perfecte basis voor nieuwe receptcreaties of traditionele gerechten, zoals lasagne, pastarecepten, ovenschotels of chilli sin carne.  

  • 0:50 Totale bereidingstijd
  • 10 Portions
  • medium

Method

INGREDIËNTEN

GARDEN GOURMET® vegan Gehakt 2kg
Tomaten 10kg
Geplete look 100g
Chili poeder 50g
Komijn poeder 80g
Tomatenpuree 20g
Zure room 300g
Rode paprika 3 stuks
Groene paprika 3 stuks
Gekookte kidneybonen 1kg
verse koriander 10g
Olijfolie 100ml
Uien 5stuks
Tortilla wraps 10 stuks
 

  1. Ontdooi het gehakt voor het koken. Snijd de uien, tomaten en de paprika in blokjes van 1 cm.
  2. Verhit de olijfolie in een grote kookpot. Voeg de uien en knoflook toe en bak ongeveer 5 minuten. Voeg de GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt toe en kook 10 minuten.
  3. Voeg de in blokjes gesneden tomaten en paprika, de komijn, het chilipoeder en de tomatenpuree toe en kook gedurende 20 minuten. Voeg de gekookte rode kidneybonen en de fijngehakte koriander toe. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Serveer de Chili sin carne op een tortilla met guacamole en zure room.
     

Chef's Tip

  • Je kunt dit gerecht op smaak brengen met pure chocolade om een toets bitterheid toe te voegen.
  • Serveer alle elementen apart voor thuisbezorging.