ONTDEK DE GARDEN GOURMET® VEGAN SENSATIONAL BURGER

De GARDEN GOURMET Vegan Sensational™ Burger bevat 100% plantaardige eiwitten. Deze plantaardige burger heeft alles wat een echte burger onweerstaanbaar maakt, alles behalve vlees! Ontdek de onweerstaanbare smaak en sappige textuur, en kom erachter waarom wij deze burger "Sensational" hebben genoemd. 

De GARDEN GOURMET Sensational™ Burger versus een vleesburger*

80% LAGERE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK
80% MINDER ENGERGIEGEBRUIK
80% MINDER LANDGEBRUIK

Nestlé 2019 vergelijkende LCA studie. Deze gegevens zijn gebaseerd op data afkomstig van de GARDEN GOURMET Sensational™ Burger en de gemiddelde data van een burger van een melkkoe, geconsumeerd in restaurants in Europa. Wil je toegang tot deze studie? Neem dan contact op met [email protected]

Wat maakt de smaak zo Sensational?

De GARDEN GOURMET Sensational™ Burger is gemaakt van herkenbare, plantaardige ingrediënten zoals; non-GMO soja, granen, bietenconcentraat en kokosolie. De eiwitten zijn afkomstig uit soja en granen, de kokosolie zorgt voor een juicy look & feel, en het bietenconcentraat creërt de roze meat-like kleur. 

Dit is hoe jij de GARDEN GOURMET Sensational ™ Burger omschrijft op jouw menu:

Wij noemen onze burger altijd bij zijn volledige naam, de GARDEN GOURMET Vegan Sensational™ Burger. 
Wees positief! De GARDEN GOURMET Vegan Sensational™ Burger is hier om jouw gasten te laten zien hoe lekker vega(n) kan zijn! 

Is de GARDEN GOURMET Sensational™ Burger vegan?

Ja, dat klopt.

Welke allergenen bevat de GARDEN GOURMET Vegan Sensational™ Burger?

SOJA, TARWE, GERST. Bevat mogelijk: EIEREN, SESAM, SELDERIJ en MOSTERD.

Is de soja die gebruikt wordt voor de GARDEN GOURMET Vegan Sensational™ Burger NON-GMO?

Ja, wij gebruiken uitsluitend NON-GMO soja.

Is de soja die wordt gebruikt voor de GARDEN GOURMET Vegan Sensational™ Burger een bron van eiwitten van hoge kwaliteit?

Soja is een uitstekende bron van eiwitten. Daarnaast zijn soja eiwitten gemakkelijk te verteren. Andere bekende bronnen van eiwitten zijn o.a  melk, vlees en eieren.