De Nestlé Docello-producten gaan hand in hand met het concept Innovation through application: naargelang het Nestlé Docello-product dat u gebruikt, de ingrediënten die u wilt toevoegen en het publiek waarvoor u kookt, kan u kiezen uit verschillende receptideeën. Zo zorg je voor overheerlijke desserten, die bovendien gemakkelijk te bereiden en te personaliseren zijn.

Nestlé Docello™ creëert verse mogelijkheden, elke dag opnieuw
 
De mogelijkheden in desserts liggen voor het grijpen. Met Nestlé Docello™ is het gemakkelijk om er het meeste uit te halen. De kwaliteit van onze ingrediënten en de consistentie van onze basissen, zorgen ervoor dat u in geen tijd honderden verrukkelijke mogelijkheden creëert. Voeg simpelweg een vleugje extra aroma, verschillende toppings, lagen of sauzen toe en u zult zien dat er een hele nieuwe ‘versgemaakte’ menu voor u open gaat. U kunt uw selectie elke dag aanpassen, en zo aan de veranderende vraag van de consument voldoen en hem telkens opnieuw in verleiding brengen. Zonder extra kosten. Zonder extra opslagruimte voor materiaal nodig te hebben. En zonder een patissier nodig te hebben.
 
Het hoofdingrediënt? Eenvoud
 
Dankzij hun ervaring in keukens die net zo druk zijn als die van u, hebben onze chefs desserts gemaakt die op een zeer simpele manier, heel mooi en lekker uitkomen. Telkens weer.